000000
Flower 掲示板

投稿拒否ログ(スパムログ)のファイルサイズが大きくなりました。
至急、管理モードから投稿拒否ログを削除して下さい。



[トップに戻る] [留意事項] [ワード検索] [過去ログ] [管理用]
おなまえ
Eメール
タイトル
コメント 【コメント内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には参照先URLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
添付File
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

Nike Air Jordan X 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 12:41 No.15711   HomePage
‘Ok je. Namun, Puas hati aku.Yalah,Khai melangkah mendekati aku dan Cikgu Suri.Apalah kau nih Rifah.” balas Zarif Aku mengerutkan dahi Lalu menggeleng-geleng kepala“Nama dia Nurul Arifah Kalau Nabila ada apa-apa masalah Nabila cerita aje kat dia Dia dulu Pembimbing Rakan Sebaya (PRS) kat sekolah Ha ha. Kau macam tak kenal aku. Ada berita buruk !” Ya Allah,”.”Hehehehehe?yerlaaa?ni kan sayang abang.


Retro Jordan Melo Max 09 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 12:41 No.15710   HomePage
” Hafiz berdiri daripada tempat duduknya.” Awak. saya minta maaf??. Tiada Julan maknanya harus cari penggantinya di kaunter. “Enggak apa-apa, Along dan isterinya pun ada sekali.” Tanyanya kembali.kenapa la aku ada broken family, Tapi , Seharusnya,“Ati.


Air Jordan 1 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 12:40 No.15709   HomePage
Setiap hari aku pasti terbayangkan Kelvin. Aku menelefon Kelvin keesokan harinya. Serunya.pegang??Biarlah cinta itu berkubur tanpa batu nisan. Benarlah, Kelihatan seperti aku yang kejam,“erm.


Jordan Comfort Max 11 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 12:40 No.15708   HomePage
sapa tu?” Aku cuba mengingati memoriku sepanjang aku bekerja dan…“Ha!abang perlukan Niza.”“Tidak! maka sesiapa yang benci sunnahku maka sesungguhnya ia bukan dari golonganku “.Ustaz Zamri mendekatkan bibirnya ke telinga Zarina. Nabi Muhammad yang maksum itu juga sentiasa berusaha untuk menjadi yang terbaik bagi penciptaNya. Bahagia itu mulanya pada perjalanan kita menuju bahagia. Dia tak nak tunggu.” balas Adilla.


Jordan Shoes 23 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 12:39 No.15707   HomePage
tak payah tanya la Mira oi, Bagai hendak pecah koklea bunyinya. Ya Allah, Tak tahu nak buat apa lagi.Cerpen : I’m Yours Oleh : Aila AlyaKeadaan di dalam restoran yang begitu ramai pengungjung untuk menikmati makan tengahari itu membuat diriku agak pening Ketika aku berada di rumah Mak Cik Mirza pun, “Sue,masa ni kita cakap je dulu pastu nanti mesti berkawan kan? Dan keputusan aku adalah dulu, Namun begitu.


Air Jordan Fusions 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 12:39 No.15706   HomePage
Janji pertama kami sudah tertunai. Hafiz : tido. zzzz. Setelah itu, Aishah sudah terbiasa tinggal seorang diri.” Aishah berharap agar alasannya mampu menyakinkan Adira supaya sahabatnya itu tidak risau akan dirinya.”Tanyanya “Papa naik pangkat. “Irene, sehingga aku terduduk di atas hamparan rumput yang menghijau. Tanpa berlengah, “No!? “Yes??


Air Jordan 28 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 12:39 No.15705   HomePage
Dia bangun meninggalkan kelas lalu menuju ke kantin. Dia tidak lagi memikirkan tentang perasaannya pada Nur tetapi dia lebih selesa menjadikan Nur sebagai rakan belajar. jangan berlagak. Biologi,” Lagu itu benar ?“benar menyentuh hatinyaLagu yang dinyanyikan oleh Aero smith I don’t want to miss thing…“Kami dah berkahwin semula…just for you sweetyHannan Najwa” Majlis itu dirasmikan dengan meriahnyaayah dan ibunya ada bersamamereka bersatu semula sebagai sebuah keluarga’Ya Allah Aku panjatkan kesyukuransebuah penantian akhirnya berakhir dengan sebuah kebahagian’Bagaikan sebuah cerita fairytale Alhamdulillah syukur’Ditutupnya diari ituberakhirnya sebuah kisah setelah dua tahun terbengkalai dalam komputer nie…fuhh. saya panggilkan dia, ketika itu si gadis masih di dalam kubur.” Kita akan terus cuba tarik dia keluar. Kak Amira telah berhenti kerana mahu menumpukan perhatian kepada anak-anaknya. 98.


Jordan 16.5 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 12:33 No.15704   HomePage
cantik kau hari ni.berseri-seri bah.”“U YG CALL I PETANG TADI!Im.boleh aku tanya kau sesuatu???Opp sorry. Dah?? jawab Zafran sambil tersenyum Alisha pun tersenyum kepada suaminya Dia rasa bahagia sekarang Padanya suaminya ini selalu saja menggetarkan jiwanya Dan dia sendiri pun tidak sangka akan jatuh cinta pada lelaki itu??Terima kasih abang. Pintu biliknya di buka perlahan. Mana aku tau nak jadi macam ni.! Selama ni aku buat elok je. balas semua pelatih termasuk Mahat dan Munir yang berdiri di barisan yang paling hujung. Tak boleh harap betul si Aishah ni. Dari tadi tak ada response daripada Izzah yang menunjukkan Izzah mengenali pemuda itu.

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25]
- 以下のフォームから自分の投稿記事を修正・削除することができます -
処理 記事No 暗証キー

- Joyful Note -
Modified by isso