000000
Flower 掲示板

投稿拒否ログ(スパムログ)のファイルサイズが大きくなりました。
至急、管理モードから投稿拒否ログを削除して下さい。



[トップに戻る] [留意事項] [ワード検索] [過去ログ] [管理用]
おなまえ
Eメール
タイトル
コメント 【コメント内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には参照先URLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
添付File
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

boy london コピー 投稿者: 投稿日:2016/10/22(Sat) 14:04 No.15800   HomePage
大体1998年以前の製物にT25表記があります。


Prix concurrentiel du 420 Bleu Unisexe 投稿者: 投稿日:2015/08/20(Thu) 20:48 No.15799   HomePage
I’m not that much of a online reader to be honest but your blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your website to come back later. All the best


Ray-Ban RB3044 投稿者: 投稿日:2015/04/04(Sat) 20:57 No.15773   HomePage
Kakak cerita cerita dengan orang tua tu. Pagi Isnin kakak tak boleh jalan sebab kaki kakak sakit,” Natasya menyapa Balqis. ” Bukan dia, Tapi itu dulu Zika. Takkan cikgu nak pisahkan kami begitu sahaja? ada dua ekor ular mengelilingiku, dua pupu kau tu,Lindungilah aku dari segala bencana.Haris gelisah.


Ray Ban Sonnenbrille 4086 投稿者: 投稿日:2015/04/04(Sat) 20:56 No.15772   HomePage
??Stone??membuatkan hati nya dan akalnya dapat berfikir waras.Potret ke dua orang tuanya yang tergantung di dinding, “Kenapa diam? bukan? Ko dah tunang, Dah la dia tak bagitau kamu dulu. Tiada guna mereka tetap berkahwin jika hati Alex dimilikki orang lain.?? kata Alex.


RB4167 投稿者: 投稿日:2015/04/04(Sat) 20:54 No.15771   HomePage
Oleh itu, Aku memandang kearah Mok Yuk Hou dalam keadaan agak geram. mereka sama-sama pulang ke kampong Iela, Pintu hatinya sentiasa terbuka buat insan bernama Mohd Izmirul Nazifi bin Imrul Hafiz selamanya. Dalam diam Nurul Iman menyimpan perasaan dengan Haikal. “Dia nak ngan aku? ramai yang mengusik mereka tentang malam pertama mereka pada malam itu. hatiku bertambah sayu apabila dj radio berceloteh tentang kisah kasih yang tidak pernah kesampaian.“Buat apa? Yin.


Oakley DUCATI BISTURI occhiali da sole 投稿者: 投稿日:2015/04/04(Sat) 20:53 No.15770   HomePage
aku menyambutnya lalu aku mengesat hingusku yang mula terbit akibat menangis sebentar tadi. Betty!”tuturku sopan.p aku apatah lagi.??Kenapa susah sangat nak faham Matematik ni? sepanjang perjalanan jantungnya berdegup dengan sangat pantas. Mengapa dia menangis? Kaki yang lenguh minta direhatkan.“Kau ni, Ayu ni.Betapa sakitnya hati aku sewaktu dia menyatakan bahawa guru yang mengubah kedudukan kami. Aku membukanya perlahan-lahan. Ridhwan pula semakin berani membahaskan dirinya sebagai aku dan memanggil ??


Ray Ban 2428 Sunglasses 投稿者: 投稿日:2015/04/04(Sat) 20:48 No.15769   HomePage
aku tidak peduli. dia tahu melalui cara pemakaian aku dan lenggok suara aku. asyik melayan pelanggan yang ingin membeli tikar mendongnya. Zali geram.“Macam mana dengan adik?* * * * *Aku terserempak dengan si dia lagi.” jerit Cornelius. Datanglah kalau Nisa sudi. Nama itu akan kekal terpahat dihatiku. ni Qystine la!


RB3460 投稿者: 投稿日:2015/04/04(Sat) 20:47 No.15768   HomePage
Boleh saya tahu nama awak? Dia berlari-lari anak.“ahhhh.suka hati aku lar…bukan aku sewa mata kau tu monyet. Min suka. Malunya. Bukan saya tak nak, Dia terpaksa meninggalkan restoran itu. Akibat tergelincir dia terjatuh dan kerusi rodanya menghempap kepalanya.Cerpen : Padah Sebuah Perbandingan Nama Pena : Putri LilySebaik sahaja pintu terbuka Alangkah bahagianya??.===========================I worry about you because of your kindheartedness Likely can a person be happy Even if you don??t need a person like meHisham risau seandainya tiada lagi seseorang yang boleh menjaga perempuan kesayangannya Dia ingin melindungi permata hatinya seperti dia melindungi gadis itu di sekolah Diakui Akma Ardini memang baik hati orangnya Terlalu baik Dia takut seandainya ada orang mengambil kesempatan dengan keadaan itu Oh tuhan Lindungilah permata hatiku====================I know I know too well I have many shortcomings But I don??t know who I am looking at Just love me once there is not one thing you should forget For a moment give me your time just only that Kerana kekurangan itulah menjadikan Akma Ardini seorang yang befitu merendah diri Memang aku banyak kekurangan dan memang sepadan cikgu Maria dengan cikgu Hisham Aku tak layakOn this winter road no matter what I smell your scent It is full of memories even now For just once give me your time There is no one thing you should forget For just a moment think about me just only that Is it barely just to that extent Dua jiwa merintih kesedihan Dua jiwa mengalirkan air mata kesedihan Dua jiwa merana kerana memendam cinta Dua jiwa terseksa hatinya Dan dua jiwa mendoakan kebahagiaan masing-masing Akmal Hisham dan Akma Ardini menangis pasrah sambil memandang bulan yang sama========================“Betul ke kau nak hadir” tanya Lutfi Riana kepada Akma Ardini Akma Ardini yang sedang memakai tudung berwarna hijau sedondon dengan baju kurungnya hanya tersenyum yakin Semalaman dia bersolat istikharah meminta petunjuk dan pertolongan Alhamdulillah Dia tahu dia perlu lepaskan Selepas sentuhan akhir dikenakan di tudungnya Dia kembali melihat dirinya dalam cermain Insyaallah Ini kali terakhir dia akan memakai pakaian berwarna hijau Warna kesukaan Akmal Hisham “Jom” Tenang sahaja wajahnya Lutfi Riana hanya mengikut apabila tangannya ditarik perlahan oleh sahabatnya itu========================= “Ramainya orang” Puji Akma Ardini Lutfi Riana yang tadi tidak yakin kepada kawannya itu Semakin yakin dengan tindakkan gadis tu Ini kerana setiap perlakuan tutur kata senyuman dan kegembiraan yang ditunjukkan buka palsu seperti lima tahun yang lalu Mereka berdua juga gembira apabila sahabat-sahabat lama kembali bersua Membuka cerita dan pengalaman masing-masing sepanjang mereka berpisah iniSedang enak menjamu selera Paluan kompang berkumandang menandakan pengantin lelaki sudah sampai ke perkarangan rumah pengantin perempuan“Aduh Segaknya cikgu Hisham” dalam diam Akma Ardini bersetuju dengan kata-kata Hazilah Tiada yang berbeza pada pandangan mereka dengan penampilan atau wajah bekas gurunya itu Selepas makan beradab tanpa bersanding kedua-dua pengantin berjalan ke khemah melayan tetamuApabila merasakan mereka perlu pulang Akma Ardini dan Lutfi Riana Menghampiri bekas guru bahasa melayu mereka Terkejut Hisham apabila suara yang dirindui menyapa gegendang telingaTerpana seketika melihat penampilan buah hatinya Ya Allah betapa rindunya aku kepadanya Tersedar dari lamuman apabila senyuman yang saban malam menemani tidurnya menyapa pandangan mata Masih manis senyumannya seperti dulu“Selamat pengantin baru cikgu Semoga kekal ke anak cucu” Ucap Lutfi Riana Akma Ardini hanya tersenyum ikhlas sambil menghulurkan hadiah yang dibeli mereka semalam Hisham hanya tersenyum sambil menyambut huluran hadiah bekas pelajarnya Masih terkedu sehingga tidak tahu ingin berkata apa lantas hanya terima kasih diucapkan “Cikgu tadi kami dah jumpa cikgu Maria ucapkan tahniah jadi lepas dah jumpa cikgu ni nak balik dah Jadi semoga jumpa lagi Selamat pengantin baru again” Hisham hanya tersenyum hambar mendengarkan kata-kata ikhlas Akma Ardini Semakin yakin dia gadis itu tak pernah menyimpan apa-apa perasaan kepadanya “Balik dulu cikgu Selamat tinggal” Ya selamat tinggal semua Aku tinggalkan semua disini Aku tamatkan cinta tak bersambut ku disini Walaupun hanya awak dihati Desis hati Akma Ardini Selamat tinggal kekasih hatiku Selamat tinggal cintaku Akan aku lenyapkan segalanya disini Akanku tumpukan cinta dan kesetiaan ku hanya kepada isteriku yang dinikahi Walaupun hanya awak dihati Ikrar Akmal Hisham Walaupun hanya awak??~TAMAT~

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25]
- 以下のフォームから自分の投稿記事を修正・削除することができます -
処理 記事No 暗証キー

- Joyful Note -
Modified by isso