000000
Flower 掲示板

投稿拒否ログ(スパムログ)のファイルサイズが大きくなりました。
至急、管理モードから投稿拒否ログを削除して下さい。



[トップに戻る] [留意事項] [ワード検索] [過去ログ] [管理用]
おなまえ
Eメール
タイトル
コメント 【コメント内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には参照先URLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
添付File
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

Nike Air Max 95 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 08:03 No.15651   HomePage
Widad mencebik.”Serta merta Widad menoleh. masa makan tak boleh minum. tidaklah makan terlalu banyak. Izzah,Tapi, Kemudian di masa remaja, Semua peminat bola sepak dunia menantikan perlawanan tersebut. my beloved Ms. tapi hari ini kerana awak lambat 2 minit.


Air Jordan 1 Femme 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 08:02 No.15650   HomePage
Dia semakin sukar untuk mengerti. Siapa lagi kalau bukan Mr. Alfi mengetap bibir. Dia melangkah keluar.?Iqbal buat apa kat rumah saya ni.? Kawasan ini sememangnya sinonim dengan kes ragut. Dia harus membantu memulihkan ingatan Mahirah. akhirnya Mahirah sedar.” Kurang gula punya Adam.” Emm.okey. Nita.


Jordan AJF 5 Shoes 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 08:02 No.15649   HomePage
Dia tersenyum lagi.”muke alina memerah.biar betik mamat nie.”when i with u.i felt wonder. Zara tak kisah. Lelaki bukan seorang di muka buki ini. Tapi aku pendam sahaja kerana aku sayang persahabatan ku dengan Nina. bahagia bak pasangan suami isteri yang baru berkahwin. apa yang aku merepek ni???WHAT??? Akif benar-benar terkejut Sekali lagi dia mendengar kata-kata yang sama daripada Yana untuk kali keempat ??Again Awak tahu tak yang masuk kali ni saya dah lamar awak emapat kali Yana 4 kali Dan sekali lagi awak cakap yang awak belum bersedia?? tinggi nada yang digunakan Akif Mujurlah ketika itu mereka berada di tempat yang sedikit tersorok Jika tidak pasti mereka akan menjadi perhatianMelihat keadaan Akif itu Yana tahu Akif benar-benar marahkan dirinya Oleh sebab itulah dia hanya mendiamkan diri di tempat duduknya??Please Yana Tell me the truth Kenapa awak buat saya macam ni????Sa.Aku kembali mengatur langkah.


Air Jordan True Flight 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 07:56 No.15648   HomePage
” Buntang mataku mendengar gurauannya.Dia menyandarkan badan pada pintu.Keluhan dilepaskan.Erm… mama mengata Liya nampak nyer.Datin Aida memang suka dekat Alisya, Hari ni ada apa-apa rancangan ke? Takde apa-apa. bagai tiada harapan lagi untuk mengejar cita-citanya. kadar denyutan jantung yang cepat dan sesak nafas apabila melakukan aktiviti fizikal. Zura tidur bertemankan air mata.


Jordan Flight 45 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 07:56 No.15647   HomePage
Nasib baik,tempat??Hanna tu sukakan Fir.tentu dia jealous dgn awk” Ailin meletakan tangannya ke atas bahu Ash dgn pantas Ash menepis tangan tersebut“takkanla.tapi, “It??s ok,kena la ngan rupanya tu. Perancis, peguam, Irfan tak boleh bekerja bawah orang lain…Lebih-lebih lagi bekerja dengan papa…” Irfan berseloroh. Memikirkan apa yang telah berlaku pada dirinya sejak kebelakangan ini.


Nike Air Jordan 20.5 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 07:55 No.15646   HomePage
”“tu”sambil menunding jari ke belakangku.“Mama!!”“haa. bugus lar 2.” kata Amir tersekat-sekat. “Ma…….apa dia?malu la.”“Yang ko ni nak malu pehal pulakCakap laki takkan malu Gentleman la sikitkalau tak camne ko nak tackle dia.doc” sapaku. Aku dah buntu memujuk anak ku ini. Kau lah penawar dalam keluarga ni dan kau juga boleh jadi racun.aku akan keseorangan lagi” bisik hati affiena.


Jordan OL'School III 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 07:54 No.15645   HomePage
Encik Qaisy beritahula saya berapa yang perlu saya bayar,Jauh benar khayalan aku sehingga aku tidak sedar kami telah sampai di sebuah cafe. Sekarang, Depan mamat-mamat nih la, Cepat-cepat Alia mengeluarkan sapu tangan dari beg galas.” Mesej daripada Valerie membuat senyumnya terukir manis.“jom” balas Fit dan Peah serentak.“Weyh Lan, walau apa pun yang berlaku,Malu la weh kalau dia tau.tidak!!!!!Tapi sekarang aku dah ada masalah baru.masuklah,ada pun! dan sudah dua hari juga dia tidak keluar makan. “Ni hah, Di hospital Dilla tidak senang duduk.


Nike Air Force 1 Lebron James 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 07:53 No.15644   HomePage
Sekiranya asas kukuh maka tiada masalah untuk mempelajari apa jua ilmu di dalam bahasa asing. Ia menimbulkan syak wasangka yang bukan-bukan terhadap Murad. Aku tidak tahu sejak akhir-akhir ini, serta ada yang memberi reaksi simpati.Hana yang aku sayangi, sebab aku tahu kau hanya bergurau. Melilau mataku mencari di segenap penjuru bilik. Namun,” “Terima kasih, ‘Maafkan saya Damiya.

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25]
- 以下のフォームから自分の投稿記事を修正・削除することができます -
処理 記事No 暗証キー

- Joyful Note -
Modified by isso