000000
Flower 掲示板

投稿拒否ログ(スパムログ)のファイルサイズが大きくなりました。
至急、管理モードから投稿拒否ログを削除して下さい。



[トップに戻る] [留意事項] [ワード検索] [過去ログ] [管理用]
おなまえ
Eメール
タイトル
コメント 【コメント内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には参照先URLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
添付File
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

Air Jordan Street Classic 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:31 No.15683   HomePage
Aku berbincang sesuatu dengan Dr Hashim. Menjerit-jerit nama sahabat karibnya. “Aku patut potong tangan ni, Kemudian telefon bimbit Rina berbunyi,” lelaki itu menghulurkan tangan tanda perkenalan. Tidak mungkin!” Aku kemudiannya tertawa setelah mendengar keluhannya. Aku petik beberapa buah ceri yang sudah matang.” Aku mencoba menawarkan bantuan lagi. Dia terus duduk di hadapanku.


Air Jordan Fusion VIII 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:31 No.15682   HomePage
We’re your friends and I’m your Along. Yi.Bersungguh benar Jimi merayu kepadaku. Maklum la anak dara sunti macam kami ni mesti la takut sikit so khairul la yang akan menjadi driver sekaligus menjadi bodyguard tak bergaji.Aku sayang kau babe Aku nak kau happy k Kata Sya padakuYe… aku kan happy selalu Mulai malam ini cintaku tertinggal disini Aku biarkan ianya bersemi disini Akan ku melangkah mencari cinta sejatiku Apa yang pasti aku tenang kini Bersama ombak malam dan siulan angin kini aku melangkah lagi… tahniah. Kisah persahabatn kita telah tamat. Aku biarkan pesanan ringkas itu tidak berbalas. you don??Si ibu yang duduk di sebelah pemandu meninggal serta-merta.” Iyyad melepaskan pandangan ke laut.Bagi abi, Sukar rasanya untuk mengadun ayat yang terbaik agar tidak terlalu melukakan hatinya. Susah juga aku nak buat dia bercakap semalam.


Air Jordan 2009 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:30 No.15681   HomePage
” jawab Cika. Rafeeqa mengangkat punggung. pintu bilik tiba-tiba dikuak dari luar. Kata-kata itu keluar dari hatinya yang tidak pandai berbohong. tapi tak payah lah nak tengking-tengking aku macam tu. “Alyana nyaris tersembur keluar nasi yang dalam mulutnya itu . Man tanyalah abang Wan eh . Dia meredupkan pandangannya kepadaku. Saya duduk kat atas sofa.” Aku sebenarnya nak larikan diri.bau minyak wangi dia fuhhhh wangi siot. seperti pasangan kekasih yang lain.adik??Namun,Aku sayangkan kedua-dua kawan aku.” Soal Karim dengan nada resah. Dia bergerak mendekati Rina yang masih meratap. Dia ketawa kecil melihat Zahirah yang malu-malu.” Usik Zaril.Aku ni Haikal.“I love you.


Air Jordan Son of Mars 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:30 No.15680   HomePage
“Melur,” Ucap Shahrul sambil matanya tak lepas memandang wajah Delima yang khusyuk menghadap buku di atas meja. Oleh sebab itu, macam mana pula? Huhuhu?? Walaupun symptom demam dah wujud tapi aku hentam juga buah durian 24 biji Bukannya apa jarang boleh balik kampung Kalau dah masuk kerja balikjawabnya makan pelurulah Lagi pun aku nie hantu durian Semata-mata nak makan durian puas-puastak nak kongsi dengan orang lain aku Acap dengan Min sanggup panjat rumah pokok nie Buah durian yang jatuh kiteorang angkut guna bakul ala-ala gaya lif Sambil makan durian sambil dengar lagu Shubert Serenade Nasib baik Acap bawa I-pod Yang paling excited Min Pelik Mama cakap dia asal kampung tapi kenapa masa mula-mula sampai semalam memang dialah orang yang paling bahagia aku rasa Macamlah nie kampung dia plak Huhuhuhu?. Dalam perjalanan pulang tiba-tiba Acap berhenti Dia berpaling ke belakang seolah-olah ada sesuatu yang merungsingkan ” Jauh tak kalau Acap patah balik dekat pondok tadi”tanya Acap tiba-tiba ” Jauh juga Kenapa Acap” soal Fisz Dia memerhatikan kea rah yang sama dengan Acap ” I-pod Tertinggal” terang Acap Mukanya yang ceria seperti clown sudah berubah sedih cam kucing tak jadi beranak Siapa tak sayang I-pod Lagi pun Acap dapat I-pos tue dari papa dengan mama sempena dapat tempat pertama dalam kelas Lepas dapat I-pod tue terus tak dapat nombor satu untuk tahun lain Mungkin Allah tak nak bagi dia tamak Minta macam-macam ” Macam nie Acap dengan Angah balik dulu Nanti Kak Min pergi ambil I-pod Acap” kaki Min terus mengatur langkah kembali ke rumah pokok tadi Berlari Fisz dan Acap hanya diam memerhatikan langkah Min sehingga dia mula menghilang bayang Langit yang mulanya cerah bertukar mendung ” Acap tengok ramalan kaji cuaca tak semalamdalam berita”soal Fisz ” Tak Masa ramalan tue terus Acap switch channel” jawab Acap ” Acap balik dulu Nanti Angah menyusul Angah takut hujan Kesian Min kena balik sorang” terang Fisz sebelum mengejar Min yang sudah jauh meninggalkannya ” So” Acap masih tidak mengerti ” Angah tak nak dia ?hilang?” laung Fisz sambil tersenyum dengan penuh keyakinan Maybe this is the right time ” Hilang Kak Min tue bukan kabus nak hilang bila kena hujan” Acap mencebik dan terus berlari anak sebelum hujan renyai-renyai mulai lebat Sementara Fisz sudah basah kuyup berlari dalam hujan ” Mama Fisz dah jumpa menantu mama” detik suara hati Fisz sebelum mencepatkan lagi lariannya Kepalanya yang pening sudah tidak di hiraukanBut hold your breathBecause tonight will be the night that I will fall for youOver againDon?t make me change my mindOr I won?t live to see another dayI swear it?s trueBecause a girl like you is impossible to findYour impossible to find????p/s: toche2x tuk k0men yg mmg da\’ B00m arh l0ve u all huhuhuh…nie bkn citer 1st yg sy tulis tpie kira 1st yg sy 0n9kan kat intenet n 1st trial tulis citer genre r0mence-comedy-suspen-action slalu sy tulis citer cam pnyiasatan dll bl0g x dew arh coz rs cam x perlu kew perlu hahahh…anywayk0menlah lgie >_< Jadi macam nie lah abang ngan Kak Min dibasahkan?Takkan disebabkan kita tak boeh berpasangan kau tak nak masuk pertandingan tu?”Raidah tersentak.lawak nye.”“Aiiperli nampak”Aku tersenyumSetahun sudah berlalu“Pleasesaya merayu MayaSaya amat menyintai awakterimalah saya sebagai teman hidup awak”“Awak tak rasa ke semua ni terlalu cepatAwak tahu tak status sayajandaSaya anggap awak sebagai kawan sejak dari duludan saya masih anggap awak sebagai sahabat sayasekarang”“Saya pendamkan perasaan ni sejak kita mula kenal lagitapi waktu tu saya tahu awak tak akan terima saya sebab awak agama lainSekarang saya masih menyintai awakdan selama-lamanya saya akan menyintai awakJadi tolong jangan hancurkan harapan sayasaya tahu awak juga menyitai saya”“Peduli apa saya dengan semua niawak tahu tak sekarang awak dah buat saya rasa awak bukan kawan saya”“Selama awak bersama saya saya tahu awak ada menyimpan perrasaan cintaKatakanlah Maya”“Mungkin salah saya kerana selalu bersama awak”Sebaik sahaja berkata begitu aku melangkah pergiDah lama aku tak nampak Hakeamsihat kah dia.seolah-olah mengerti.Baki jus dalam gelas kusedut sampai habis dengan rasa geram. You.you.pa apa kena anak ma pa sorang nie?Berdebar-debar. “Datuk??” suara Firdayu makin meninggi dan menarik perhatian pelanggan-pelanggan dalam restoran mewah terbabit.“Kenapa? Alisha mencium pipi Zafran.aku berserah sahaja kepada takdir.”Dia makin bingung.


Air Jordan 1 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:29 No.15679   HomePage
Dah habis shooting?dia menyambung laju menghabiskan kata yang ingin aku sampaikan. Aiman duduk diberanda biliknya, Dia selalu suruh kau buat kerja untuk dia. Liyana tersedar,Jerit Ryzal kegembiraan yang tidak mengendahkan orang lain turut ada di Kafe citra itu.aku da tau kau tipu aku.”Aku membuka mata. Tapi belum pernah tercapai hajat sehinggalah Alan sendiri ingin berubah kembali kepada diri Alan yang asal.ni mesti kes banyak makan semut ni.


Jordan 25th Anniversary 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:29 No.15678   HomePage
if he were not anomalous, Then again,abang mntak maaf sayang. “saje je.nape?Daeng terdiam sebelum menganggukkan kepala. saya nak ajak awak ke sana esok. Alangkah terkejutnya aku apabila melihat nenek yang terbaring lesu di atas lantai dapur rumah.Nenek tersenyum bahagia melihat cucu kesayangannya kini mempunyai seorang teman hidup yang serba sempurna bagi melengkapi kehidupan akan datang.Semas berjalan bersama Fina menuju ke kelas Fina ditolak dari belakang menyebabkan dia hampir tersungkur.“Kenapa dengan akak ni.aku belum habis makan lagi.”marah Diana“Sorry la Diana nanti aku belanja kau makan balik ek.


Jordan CP6 VI 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:29 No.15677   HomePage
Aku ni dah mengantuk tahap cipan dah ni! Sapa sangka, Cuma aku yang masih tidak bergerak-gerak dari tadi. Cuma kadang-kadang sahaja aku menyediakan buah tangan untuk ayah.” ” Untuk apa lagi awak menangisi pemergian mereka? Berseri wajahnya pagi itu membawa mangkuk tingkat bersama. tak payahlah pakai modal birthday kau tu. Tapi, Rancangan apa pulak ni… Hai! Erm….


Air Jordan 25th Anniversary 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:28 No.15676   HomePage
aku terus menyusun strategi belajar.“Ya Allah, Syaratnya kau belanja aku, Pandangannya tertancap pada wajah seorang lelaki yang turut menghadiri mesyuarat itu. boleh lah abang tackle di akan? lagi lah baby rasa ditinggalkan tahu tak?” Aku terus berjalan pergi. Lepaskan saya. Dia tidak tahu apa lagi yang hendak dia khabarkan. Mungkin Linda ke taman.

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25]
- 以下のフォームから自分の投稿記事を修正・削除することができます -
処理 記事No 暗証キー

- Joyful Note -
Modified by isso