000000
Flower 掲示板

投稿拒否ログ(スパムログ)のファイルサイズが大きくなりました。
至急、管理モードから投稿拒否ログを削除して下さい。



[トップに戻る] [留意事項] [ワード検索] [過去ログ] [管理用]
おなまえ
Eメール
タイトル
コメント 【コメント内のURLは先頭のhを抜いて書き込んで下さい。】
メッセージ中には参照先URLと同じURLを書き込まないで下さい
URL
添付File
暗証キー (英数字で8文字以内)
文字色

Free Run Max Orange 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:37 No.15687   HomePage
”,“ Awak nak apa ye? Izinkan Maya jaga abang sehingga abang pulih. “ Wani!Betapa indahnya alam ini.”Cinta pada waktu itu seperti tidak keruan.”Kau ni sape hah?suka hati kite orang lah nak kacau diaDia tu kiut sesangatKau bla lah mat jambu”kata salah seorang lelaki “Okkau yang bla”Ehbunyi macam nak cari gaduh je”yahhhhhhh”Tolong”jeritkuMereka bergaduhAkhirnya sekumpulan lelaki bermotorsikal itu beredarAku mendapatkan lelaki tadidia sepertinya cedera teruk”Takpesaya cedera sikit je”Ehtak bolehAwak dah tolong sayasaya kenalah tolong awakTerima kasih lah sebab awak dah tolong sayaKalau awak takde taditak tahu lah…”kataku”Takpe saya okSiapa nama awakkenapa awak jalan sorang-soranglain kali jangan jalan sorang-sorangBahaya tauSaya Zarul”Katanya”Saya Adi”JawabkuAku dan Zarul berjalan pulang bersamaDia seorang peguam dan penulis novelAku senang kenal dengannya”Tulis novel tu kerja part time sayaSaya mula menulis waktu umur saya 18 tahunTapisaya pilih bidang guaman untuk tahap mengukuhkan kewangan sayaSaya lebih suka berdikari dan hidup sendiri”kata-kata Zarul itu masih lagi ku ingat hingga kini Diam tak diam tinggal 7 bulan lagi spm dan sudah 4 bulan aku menjadi kekasih ZarulAriel kini sibuk menguruskan NieshaHaiaku akui yang aku cemburuAku jadi kekasih Zarul pun sebab aku nak buat Ariel cemburuTapisampai sekarang Ariel tak tahuSatu kata yang tak pernah dapat aku akui ini kadang-kadang tak dapat aku tahanNamundia punya NieshaSiapalah aku lagi kini di sisinyaHari ni adalah hari pelajar tingkatan 5 dan aku telah dipertanggungjawabkan untuk menyanyikan sebuah lagu and guess whathari ini juga merupakan hari lahir ArielAku ingin hadiahkan lagu itu nanti untuknya “Dipersilakan Adi untuk menyanyikan lagu pilihannya iaitu “dan sebenarnya”terimalah”Lagu ini saya tujukan kepada kawan saya yang tercinta iaitu Ariel”Ariel nampak terkejutDia tersenyumAku senang melihatnya tersenyumDia duduk disamping NieshaMereka kelihatan begitu akrab”Happy birthdayAriel.aku janji nak meminang kau.” ujar Illani. Bahunya ditepuk dari belakang. Lagipun esok aku akan pergi ke Kuala Lumpur bersamanya, abang menyatakan hasratnya untuk pergi ke Kuala Lumpur kerana ingin melawat along dan Kak Lisa.


Air Max 2013 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:32 No.15686   HomePage
Aku terus berlalu keluar dari pejabat.Bila aku nampak dia bukak cermin mata hitam yang dipakainya. Syafiella memberitahu kepada Andy. Soal Andy kepada Syafiella.Kreuk!AustraliaArgh!Sengaja menimbulkan kekalutan.Pisau cukur!Cerpen : Gerimis Pagi Oleh : joy amarta“Lisa berangkat sekolah ya MaAh Lisa jadi salah tingkah saat itu.Benar juga kata Alisha, Tersengih-sengih dari tadi lagi. Terasa berpinar-pinar mata aku. Midah, Biarkan saya. Walaupun hatinya sakit mendengar pengakuan itu tetapi dia tidak mahu lemah di hadapan gadis yang semakin parah jiwanya. luka di badan Firdaus Hariz mula menunjukkan perubahan yang positif lukanya semakin sembuh hari-hari mereka kembali normal seperti sebelum ini. Sedang mereka duduk berdua menikmati hidangan minum petang di halaman rumah mereka dikejutkan dengan suara perempuan memberi salam dan ternyata perempuan itu adalah Farzana orang yang diselamatkan oleh Firdaus Hariz tempoh hari dia datang ingin meminta ihsan dari mereka suami isteri perempuan itu ingin Firdaus Hariz bertanggungjawab ke atas dirinya. “Shhh.abang tak nak dengar apa-apa. walau siapapun Haura,Syria….


Air Jordan 23 Degrees F 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:32 No.15685   HomePage
nama saya.Mia…Mia Hafiza Binti Mohd Zafri.rupenye lelaki gile yang nak kat aku ni memey gile pun.Hakim? Nur Amana menolak pintu bilik lagi, “Di sana terlalu banyak fitnah, Zarif, “Mama, apa kabarnya Aan”“Emmm?? sambil mengembuskan napas dan dia berkata “Jadi saat ini Lily di rumah sakit ? Saya tak mahu awak terus-terusan dalam keadaan sedih dan bimbang.“Abang.bentak memecah rentak rintik air, jangan pedulilah! Sehingga pernah ada sekali aku meminta manambah nur pada pangkal namaku supaya aku tidak menjadi orang pertama lagi. Kira okey la.menghubungi mereka untuk mendapatkan khidmat kerja mereka.


Nike Blazer 2014 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:32 No.15684   HomePage
”kata Aina lagi.”….…Isya dah lama xpergi sambut birthday sape2″…. Slip keputusan peperiksaannya. semua lampu di restoran itu terpadam.kitorang seisi kelas brsubahat except bdk skema klas kitorang,jam 9.Khai.Cara percakapannya lembut je.Nana ada banyak lagi.” Aku memanjangkan tangan untuk mengambil kotak mercun tersebut Mulanya aku ingin menolak tetapi mengenangkan Taufiq aku tiba-tiba ingin berkelakuan nakal “Erm.


Air Jordan Street Classic 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:31 No.15683   HomePage
Aku berbincang sesuatu dengan Dr Hashim. Menjerit-jerit nama sahabat karibnya. “Aku patut potong tangan ni, Kemudian telefon bimbit Rina berbunyi,” lelaki itu menghulurkan tangan tanda perkenalan. Tidak mungkin!” Aku kemudiannya tertawa setelah mendengar keluhannya. Aku petik beberapa buah ceri yang sudah matang.” Aku mencoba menawarkan bantuan lagi. Dia terus duduk di hadapanku.


Air Jordan Fusion VIII 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:31 No.15682   HomePage
We’re your friends and I’m your Along. Yi.Bersungguh benar Jimi merayu kepadaku. Maklum la anak dara sunti macam kami ni mesti la takut sikit so khairul la yang akan menjadi driver sekaligus menjadi bodyguard tak bergaji.Aku sayang kau babe Aku nak kau happy k Kata Sya padakuYe… aku kan happy selalu Mulai malam ini cintaku tertinggal disini Aku biarkan ianya bersemi disini Akan ku melangkah mencari cinta sejatiku Apa yang pasti aku tenang kini Bersama ombak malam dan siulan angin kini aku melangkah lagi… tahniah. Kisah persahabatn kita telah tamat. Aku biarkan pesanan ringkas itu tidak berbalas. you don??Si ibu yang duduk di sebelah pemandu meninggal serta-merta.” Iyyad melepaskan pandangan ke laut.Bagi abi, Sukar rasanya untuk mengadun ayat yang terbaik agar tidak terlalu melukakan hatinya. Susah juga aku nak buat dia bercakap semalam.


Air Jordan 2009 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:30 No.15681   HomePage
” jawab Cika. Rafeeqa mengangkat punggung. pintu bilik tiba-tiba dikuak dari luar. Kata-kata itu keluar dari hatinya yang tidak pandai berbohong. tapi tak payah lah nak tengking-tengking aku macam tu. “Alyana nyaris tersembur keluar nasi yang dalam mulutnya itu . Man tanyalah abang Wan eh . Dia meredupkan pandangannya kepadaku. Saya duduk kat atas sofa.” Aku sebenarnya nak larikan diri.bau minyak wangi dia fuhhhh wangi siot. seperti pasangan kekasih yang lain.adik??Namun,Aku sayangkan kedua-dua kawan aku.” Soal Karim dengan nada resah. Dia bergerak mendekati Rina yang masih meratap. Dia ketawa kecil melihat Zahirah yang malu-malu.” Usik Zaril.Aku ni Haikal.“I love you.


Air Jordan Son of Mars 投稿者: 投稿日:2015/03/19(Thu) 11:30 No.15680   HomePage
“Melur,” Ucap Shahrul sambil matanya tak lepas memandang wajah Delima yang khusyuk menghadap buku di atas meja. Oleh sebab itu, macam mana pula? Huhuhu?? Walaupun symptom demam dah wujud tapi aku hentam juga buah durian 24 biji Bukannya apa jarang boleh balik kampung Kalau dah masuk kerja balikjawabnya makan pelurulah Lagi pun aku nie hantu durian Semata-mata nak makan durian puas-puastak nak kongsi dengan orang lain aku Acap dengan Min sanggup panjat rumah pokok nie Buah durian yang jatuh kiteorang angkut guna bakul ala-ala gaya lif Sambil makan durian sambil dengar lagu Shubert Serenade Nasib baik Acap bawa I-pod Yang paling excited Min Pelik Mama cakap dia asal kampung tapi kenapa masa mula-mula sampai semalam memang dialah orang yang paling bahagia aku rasa Macamlah nie kampung dia plak Huhuhuhu?. Dalam perjalanan pulang tiba-tiba Acap berhenti Dia berpaling ke belakang seolah-olah ada sesuatu yang merungsingkan ” Jauh tak kalau Acap patah balik dekat pondok tadi”tanya Acap tiba-tiba ” Jauh juga Kenapa Acap” soal Fisz Dia memerhatikan kea rah yang sama dengan Acap ” I-pod Tertinggal” terang Acap Mukanya yang ceria seperti clown sudah berubah sedih cam kucing tak jadi beranak Siapa tak sayang I-pod Lagi pun Acap dapat I-pos tue dari papa dengan mama sempena dapat tempat pertama dalam kelas Lepas dapat I-pod tue terus tak dapat nombor satu untuk tahun lain Mungkin Allah tak nak bagi dia tamak Minta macam-macam ” Macam nie Acap dengan Angah balik dulu Nanti Kak Min pergi ambil I-pod Acap” kaki Min terus mengatur langkah kembali ke rumah pokok tadi Berlari Fisz dan Acap hanya diam memerhatikan langkah Min sehingga dia mula menghilang bayang Langit yang mulanya cerah bertukar mendung ” Acap tengok ramalan kaji cuaca tak semalamdalam berita”soal Fisz ” Tak Masa ramalan tue terus Acap switch channel” jawab Acap ” Acap balik dulu Nanti Angah menyusul Angah takut hujan Kesian Min kena balik sorang” terang Fisz sebelum mengejar Min yang sudah jauh meninggalkannya ” So” Acap masih tidak mengerti ” Angah tak nak dia ?hilang?” laung Fisz sambil tersenyum dengan penuh keyakinan Maybe this is the right time ” Hilang Kak Min tue bukan kabus nak hilang bila kena hujan” Acap mencebik dan terus berlari anak sebelum hujan renyai-renyai mulai lebat Sementara Fisz sudah basah kuyup berlari dalam hujan ” Mama Fisz dah jumpa menantu mama” detik suara hati Fisz sebelum mencepatkan lagi lariannya Kepalanya yang pening sudah tidak di hiraukanBut hold your breathBecause tonight will be the night that I will fall for youOver againDon?t make me change my mindOr I won?t live to see another dayI swear it?s trueBecause a girl like you is impossible to findYour impossible to find????p/s: toche2x tuk k0men yg mmg da\’ B00m arh l0ve u all huhuhuh…nie bkn citer 1st yg sy tulis tpie kira 1st yg sy 0n9kan kat intenet n 1st trial tulis citer genre r0mence-comedy-suspen-action slalu sy tulis citer cam pnyiasatan dll bl0g x dew arh coz rs cam x perlu kew perlu hahahh…anywayk0menlah lgie >_< Jadi macam nie lah abang ngan Kak Min dibasahkan?Takkan disebabkan kita tak boeh berpasangan kau tak nak masuk pertandingan tu?”Raidah tersentak.lawak nye.”“Aiiperli nampak”Aku tersenyumSetahun sudah berlalu“Pleasesaya merayu MayaSaya amat menyintai awakterimalah saya sebagai teman hidup awak”“Awak tak rasa ke semua ni terlalu cepatAwak tahu tak status sayajandaSaya anggap awak sebagai kawan sejak dari duludan saya masih anggap awak sebagai sahabat sayasekarang”“Saya pendamkan perasaan ni sejak kita mula kenal lagitapi waktu tu saya tahu awak tak akan terima saya sebab awak agama lainSekarang saya masih menyintai awakdan selama-lamanya saya akan menyintai awakJadi tolong jangan hancurkan harapan sayasaya tahu awak juga menyitai saya”“Peduli apa saya dengan semua niawak tahu tak sekarang awak dah buat saya rasa awak bukan kawan saya”“Selama awak bersama saya saya tahu awak ada menyimpan perrasaan cintaKatakanlah Maya”“Mungkin salah saya kerana selalu bersama awak”Sebaik sahaja berkata begitu aku melangkah pergiDah lama aku tak nampak Hakeamsihat kah dia.seolah-olah mengerti.Baki jus dalam gelas kusedut sampai habis dengan rasa geram. You.you.pa apa kena anak ma pa sorang nie?Berdebar-debar. “Datuk??” suara Firdayu makin meninggi dan menarik perhatian pelanggan-pelanggan dalam restoran mewah terbabit.“Kenapa? Alisha mencium pipi Zafran.aku berserah sahaja kepada takdir.”Dia makin bingung.

[1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] [23] [24] [25]
- 以下のフォームから自分の投稿記事を修正・削除することができます -
処理 記事No 暗証キー

- Joyful Note -
Modified by isso